Bad job!

Bad job!

Schovaná...v náprsní kapse.
Schovaná..nedokáže prozradit,co ji čeká.

Schovaná...v náprsní kapse vraha.

Je teplá..od jeho hrudi
...a tváří se stále stejně..je to staré foto.
Kdyby se viděla...smála by se svému účesu
..bezstarostně a mile.
Dnes však není pro smích den
Dnes..
...se na ni podívá...třikrát.
Poprvé ze zájmem,hledající rysy..je to staré foto.
Podruhé..aby viděl,jak čas ženu zkrášlí
..či naopak
..a potřetí..jestli srdce trefil kulí.
Autor older, 17.02.2006
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podle mého gusta. Pěkné

17.02.2006 20:26:00 | Miléne Marguerite

komentík sem hodím později, až si ji dostatečně "uvědomím" :-), teďka musím pryč.

17.02.2006 18:52:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí