Paní temnoty

Paní temnoty

Anotace: Psáno během návštěvy Čachtic

Tvou havraní budoucnost
moje mysl dobře snesla
s temnou paní vidím podobnost
co moje jméno ve znaku nesla.

Zabývala se smrtí
na mě nezbýval jí čas
roky rychle letí
zapomněl jsem mnoho z jejích krás.

Teď Ty jsi moji temnou královnou
Ty jsi bolest má
touhou strašně vzdálenou
snad jsi padlý anděl noci-snad ae mi to zdá.

Až první jarní květ vzroste
na hrob Ti ho dám
pak mě všichni bozi proste
život svůj Ti dám.

Na oltáři z mrtvých těl
mé srdce naposledy zabije
po tom jsem toužil-to jsem chtěl
má duše se k Tvé navždy přivine..
Autor Coolman, 21.02.2006
Přečteno 492x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí