!Welcome To The Dark Side!

!Welcome To The Dark Side!

Obloha se zatahuje,
končí jasné chvíle,
temné mraky se shromažďují,
děsivá je jejich píle.

Z modré barvy na nebi,
rázem se stane šeď,
věděl jsem, že to jednou přijde,
ale proč právě teď?

Světlé zítřky mění se,
v něco co nikdo nechce,
věčná temnota přichází,
proč se vzdávat takhle lehce?

Bojovat do poslední chvíle to je úkol všech,
vzpomínat na prosvětlené dny a nebát se těch,
co tvrdí že jim věřit máme,
vždyť těm jde jenom o sebe,
záchranný most se pod námi láme,
vyměním svůj život za tebe.

Kde je síla naší hvězdy,
co nám dává noc a den?
Proč je zastíněna černým kruhem
a jak ji z té tmy dostat ven?

Snad někdy paprsek dolétne na zem přímo k nám,
chlad se zase změní v teplo, ten světlý pocit dobře znám.

S lítostí se obávám,
že světlo už pro mě zhaslo,
za vinu si to dávám,
už nebude nikdy jasno.
Autor Seegr, 02.03.2006
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí