Smrt?

Smrt?

Měsíční svit dopadá na těla mrtvých
i černé růže tam povadají
studené tělo a nehybný pohled očí Tvých
i duchové se Ti vysmývají.

Až uslyšíš křik další zavražděné duše
Tvůj duch se vrátí na zemi zpět
zaujmeš místo padlého muže
a zpatříš nový svět.

Když se zrodíš znovu v malém dítěti
Tvé krvavé představy Tě neopustí
budeš trpět a vraždy opět cestu zkříží Ti
budeš žít ale jen se strachem a zlostí.

Hříchy minulosti Tě nikdy neopustí
budou v Tobě navždy i v těle mrtvém
v říši noci-upíra nezvratnou na krev chutí
mladou dívčí krev chceš mít v srdci svém...
Autor Coolman, 02.03.2006
Přečteno 502x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no když sem to četla,šel mi mráz po zádech,,..ale jinak moc pěkné:-)100%

06.03.2006 23:10:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí