duše?

duše?

Pro slepý národ,temný svit
je něco jako porod,jako potom žít.

Před očima lásky pravdy,ležíš mrtvý zas
proč teď prosíš všechny svatý,chováš se jak plaz?

V hustém pralese svojí viny,tápeš svou slepotou tam
kde už nejsou žádný živý,jsi mezi nimy sám.

Čekáš až i pro Tebe,anděl smrti přiletí
nepůjdeš do nebe,čeká Tě Tvé prokletí.

Vidíš kolem sebe ty duše,svých dobrých přátel padlých
poznamenáš k tomu suše,:jste mi jenom pro smích!

Oni nezapomenou na Tvoji zradu,budeš jeden z nich
neokusíš boží zahradu,že jsi se nechoval jak mnich.

Belzebuba vidíš v dáli,Satan na Tě mává
ukloň se svému králi,najevo Ti dává.

V podobě vrány na zem se vracíš,známé potkáváš
z toho co vidíš zvracíš,komu se má ženo oddáváš?

Už víš proč jsi pod vlak skočil,se životem jsi skončil
za to co jsi všechno prožil,na koleje hlavu složil.

Nevěděl jsi že duše žije,i když tělo mrtvé je
jako upír krev Ti pije,pes ji slíže z koleje...
Autor Coolman, 03.03.2006
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí