Byl to sen?

Byl to sen?

Ruce mě bolí a pálivá křeč v krku
přemýšlím jestli mi to za to stojí,v tak mladém věku.

Omdlel jsem a opět vidím,zase ten starý sen
jak na posteli sedím a dívám se z okna ven.

Byla deštivá půlnoc
za oknem temná postava tesáky cení
zkouším volat o pomoc
slyšet je jen ozvěna co těžko něco změní.

Uhrančivé oči rudé
co přímo na mě hledí
vůbec nevím co teď bude
když vedle mne sedí.

Už cítím jeho horký dech,když na krk se mi přisává
žadný stín na holých zdech,šanci už mi nedává.

Omdlel jsem pak nevím sám
na krku jen dvě krvavé stopy mám
pannu dnes si k jídlu dám
noc a hvězdy je jediné co znám.
Autor Coolman, 08.03.2006
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je působivá.

08.03.2006 12:25:00 |

Čoveče, úplně jsi mi nahnal strach :)

08.03.2006 12:24:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí