Bezejmená blbost

Bezejmená blbost

Anotace: Tak tohle není strašidelný a ani dokončený...

Za soumraku u černé svíce
slyším lásko Tvoje plíce
co vzdychají jen za měsíce
však za slunce už nikdy více.

Rudé rty co svádět umí
černé krajky na těle
Tvoje vášně srdce ztlumí
před oltářem v kostele.

Temné hlubiny Tvých očí
co zakousli se do nebe
krev na zemi se točí
jsem tu jenom pro Tebe...
Autor Coolman, 16.03.2006
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dokonči to.

16.03.2006 20:12:00 | Miléne Marguerite

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí