bezmoc

bezmoc

V kraji se rozhostilo ticho
tma překročila práh
noc nastala a dává to znát
tam v lese proradný stín číhá
na svou oběť se dívá
a ona tiše kráčí
do slz své oči máčí
netuší však stále ne
že domů již nedojde
tam ze stromem stín ji popad
plačíc ona natahuje ruce
hledíc na mě zoufalá je
pomoci ji nemohu - nejde to
jsem tak špatná? - ne jen přehlížená...
zlá smrt ji tam potkala
klidu se nidky nedočkala
a teď bloudí nad hrobem svým
ona ne -už jen její stín...
Autor lucinne, 19.03.2006
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teda Luci, nejen že máme stejná jména, ale také obě píšeme, na depresivní témata.. pěkná básnička. ten pocit znám

19.03.2006 21:32:00 | Sharon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí