matka

matka

Anotace: tohle jsem napsala po jedný hádce s mámou, když mě "podrazila" svým chováním...

uprostřed louky stojím a volám...
křičím o pomoc, avšak malá jsem
nevidí mě nikdo, neslyší
jediný kdo to dokáže je "ona"
nenávidí mě
tak proč by mě měla zachraňovat?
snad jen proto, že jsme spojeni
neviditelnou silou, snad jen proto
že jsem její dcerou...
vidím její váhání
podá mi ruku svou?
a zachrání z propastí mé(věčné)?
něco mi říká, tuším že ne...
Autor lucinne, 20.03.2006
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí