Bílý d´ábel

Bílý d´ábel

Anotace: .....Tak tady mě inspiroval Jack London :-)....

Velkou bílou pustinou
se vítr prohání.
Moci tak jít cestou jinou
šel bych bez váhání.

Kamarád tu na saních
však leží nemocen.
A všude kolem jenom sníh
to je snad zlý sen.

Stmívá se,tma přichází
a sníh padá dál.
Zásoby už dochází
být sám,tak bych to vzdal.

Na noc tu stan postavím
už nemohu dál jít.
V kotli kus ledu roztavím
dám příteli pít.

Náhle vítr přinese
vlčí volání.
Dupot tlapek se nese
jak k nám uhání.

Už jsou všude kolem nás
a je jich stále víc.
Po zádech mi běhá mráz
nám nepomůže nic.

Skláním se k svému příteli
stisknu jeho dlań.
A bílý d´ábel zběsilý
si bere krutou dań.
Autor Marvel13, 21.03.2006
Přečteno 490x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fakt dobré! dobrý nápad!

29.03.2006 20:57:00 | Silent Storm

Dobré, přeneslo mě to jinam...

21.03.2006 19:55:00 | Miléne Marguerite

Aha. Tak s miloučkejma básničkama je náhle konec...

21.03.2006 19:30:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí