Smrt jí sluší :-)

Smrt jí sluší :-)

Anotace: Když vidím tuhle namyšlenou slečnu, která sežrala šalamounovo ... , tak mnou prostupuje velká nevole a fantazie, jak jí zamordovat, abych pocítila úlevu :-)

Pojď, lásko,budem spřádat krutosti.
Já vyzývám tě k činnosti!
Blonďatý anděl s černou krví
co nosí se jak pyšný pták...
Pojď lásko, nastartartuj ten náklaďák.
Jeď jako satanova harlej rudě durdící
a uraž té krásce palici.
Vezmi s sebou sudy plné žíravin
ať jí ten kahánek upravím.
Prázdnou moudrostí, hrdá nevím nač ...
Pod koleje rozjetého vlaku jí něžně vtlač.
Ať se pyšní tou svou černou dásní
a tvary modelky jí nikdo už nevezme.
Nech jí sjet po kolejnici orezlé
a přiskřípni jí prsty na té autodráze života.
Jen ať už nikdy nevynese jedovatá slova proti mě,
ať už ani trošku nedutá...
Autor melebele, 21.04.2006
Přečteno 700x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda, ty bys jí to fakt přála? ;-)Nech jí v klidu, s nosem nahoru se špatně kouká pod nohy, pár pádů jí rozhled vrátí a ty už budeš někde v trapu.

21.04.2006 12:08:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí