Můj deník ve verších ... Tvůj stín

Můj deník ve verších ... Tvůj stín

Anotace: Píšu vám sem úryvek ze svého deníku, jenž jsem psal ve verších .... !!! Přečíst až do konce !!! :-D (OPRAVENO)

AHOJ.

3. Října 22:37 rok 2005 po kristu.

Sem jen stín … tvůj věrný malý stín. Jsem vždy s tebou. Vždy když potřebuješ rozsvítíš ve tmě lampičku a budu za tebou - věrně stát.
Tvůj stín - aneb naděje jak "získat" přízeň mladé panny.

Nikdy však neutečeš !!! ("Ani nemáš důvod" : pozn. Autora ) Jen ve dne s tebou nejsem . Jelikož ve švětlé okamžiky mne nepotřebuješ. A tak slepě bloudí, ten stín dlohý, temný, šedý. Vždy a všude nepohledný. Jednou hřeje, jednou studí - ve dne nikdy nopochodí. Je s tebou kdy potřebuješ, jeho přítomnosti však nikdy nelituješ. V den kdy tu stín nebude, světlo taktéž pomine. Kdo ti, ale promine, nevděčnost k němu, malá lilie ! Pomlouvání, zkaženost ! Budeš prosit o milost ! To ti říkám, má paní, protože už nedožiješ svítání !
Zdravá Láska, zdravá vášeň, neboj ! Nezmeškáš svou lázeň. Jen běž, krásko spanilá, lázeň se skor přelila. Neděkuj, jen běž má bílá paní, já musím jít - bude svítání ! Její ruce jemě, bílý šat svlékali, mé oči za závěsem, dichtivě pídily. Má paní si toho nevšimla, již stála před mnou, celá nahá. Opatrně k lázni přistoupila, ruku jemnou svou do horké vody vložila. Úleva jí celou svedla. Lázni a mé pasti, naivně podlelha. Bylo to jednoduché, prosté, výtažek z lilie co v tomto kraji roste, prudce jedovatý - řečeno v kostce. Nahá paní, už uvolnění cítí … do lázně se vnořila a v blahu svém vzdychala. Už jsem netrpěliv byl, čekal a vzrušením div se nepoblil !
Pana dlouho nezůstane, o to nejcenější jí připravíme, já a - ano ty. Můj věrný smíšku. Vidíš, její ladné křivky, nožky, ručky, kadeřivky. Neznám lepší podívanou, pannu ještě nezlíbanou! Tak slaďoušce šistá, něžná a roztomilá !!! Ano už to začíná, panna se již omdlela. Rychlé kroky, až snaživé skoky vedou k mé panně veliké, milounké - tváří se tak spanile ! Ano, oči jsou jako vyvolené ! Pro nás ! Jenom a jenom pro nás !!!

Jak to s náší milou pannou dopadlo si jistě domyslýte. No nic už zřejmě půjdu spát - můj stín má hlad !

----------

Tak to je vše ... když se vám to zalíbí ... a budete chtít další pište na derFeuer@seznam.cz díkec !
Autor Fidilip, 21.04.2006
Přečteno 485x
Tipy 1
Poslední tipující: robbiP
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-DDD na co ty nemyslis...taakhle mluvit o svy mame... no teda...to se nedela...

06.08.2006 16:35:00 | Fried Green Tomatoes

Píšeš zajímavě:)RN

22.04.2006 09:19:00 | Rhiana E. Nebresk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí