Les stvůr

Les stvůr

Les, tak poklidné to místo,
není takový přesto.
Mnoho o lese nevíte,
jsou v něm věci o kterých ani nesníte.

Potrhaná těla kol poskládána,
kol krve rudá fontána.
Střeva a kusy masa ze stromů visí,
hodovat přišla i krysy.

Les, živý jest,
toto je jeho křest.
Ze stromů místo mízy krev vytéká,
svou podobu normálního lesa vysléká.

Nechoď do lesa, nechoď tam!
Je to zrůd chrám.
Nechoď do lesa nechoď do něj,
neb nestvůry tě smrti v chřtán hoděj.

Roztrhají tvoje tělo na kusy,
namáhat se ani příliš nemusí.
Zrůdná temnota obklopí tě,
v tu chvíli jsi mrtvé dítě.

Nechoď do lesa, nechoď tam,
je to obludný pán.
Autor Rhiana E. Nebresk, 22.04.2006
Přečteno 588x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

snad by ses nebála lesa..
at ve dne nebo k večeru..
s písničkou na rtech, lesem se nesa..
kašlu na kdejakou příšeru..

helejd...a nemoch bych bejt tvoje neco inyho ho ho
preci jen se jako strevo necejtim ouplne tentonoc :o)))

08.06.2006 10:26:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí