Když se setmí

Když se setmí

Anotace: Krátká ale vístižná básnička. Moje třetí dílko zde na tomto webu. Verše nic moc ale ta pointa :-D nu čtěte !

Když se setmí. Když slunce padne za mraky. Vylézají divní tvorové z podlahy. Z útrob země. Z nekonečného ticha, z lesů z kopce. Nic nemají v osudu, smutně bloudí , bez soudu. A v krvelačným pohledu … ten kdo se v něm odrazí …zemře rychle na věru. A už se nikdy nevrátí. Ztichne, půjde na cestu. Dlouhou, tichou, neznámou. Až pak dojde na místo… stane se stínem, načisto.

A vyleze pak z podlahy, vyleze z lesa … sestoupí z oblohy. Stín … a krvelačné pohledy.
Autor Fidilip, 22.04.2006
Přečteno 585x
Tipy 2
Poslední tipující: susuvlacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá práce.Připomíná mi to astrální stvoření.100%

22.04.2006 23:17:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí