Symfonie

Symfonie

Anotace: myšlenky mi jen tak létaly na papír

Pár rudých kapek ze tvých rtů
tichý sten a duše půl.

Vábivé světlo měsíce- potu a krve směsice

Libá vůně strachu, jež přináší prach cest.
Hluboký pohled do očí a vědomí, že chce mě svést.

pomalu se rozednívá-
samota jako živá míří prstem na tu ženu v rohu ulice.

Boj s časem...
Hra o přežití....
Kovová chuť krve...konec bytí!
Autor Gwladus, 23.04.2006
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí