..................

..................

Vstáváš z hrobu
když noc je temná
a Vampýři na měsíc vyjí.

Procházíš se pod nočním svitem
to jediné máš ráda
chladné ticho hrobek
a vůni tlejících rakví.

V rezavích okovech
co zařezávají se Ti do těla
v něchž unášíš se slastí bolesti.

Smutní jsou lidé
co nepoznají temnoty krásu
ale Nám svítí na cestu rudý měsíc a nepoznáme smrt
navždy budeme bloudit naším světem a získáme slasti nepoznané.

Strach je naší láskou
smrt naší radostí
když zvony katedrál zahrají píseň smrti
jsme naplněni něhou pod věncem s černých růží.

Zvolejme do tmy slávu:
Nosferatu ó pane všeho tvorstva
a zahalme se v černý šat
obnovme Gothické chrámy
a nechme se unášet na vlnách temnoty.

Kdo živý může říct
že je víc než děti noci?
Povstaň Satane a vrať slávu našemu rodu...
Autor Coolman, 19.06.2006
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí