Noční můra

Noční můra

Anotace: Sen, který mě tíží již od mých 7 let až doteď... Zdál se mi tolikrát a stále mě děsí...

Sedim, zrak upřen z okna meho bytu,
mlcky vzhlizím do temné krajiny,
čerpám sílu měsíčního svitu,
venku temný šál halící orosené traviny.
Sýček hlasí noci čas,
i divá zvěř šla již spát,
lesem se line teskný hlas,
mrazivý vichr začal vát.
Listí se třese a stromy kvílí,
do toho déšť, mlha a něco cizí...
V bouři konal se tanec vílí,
čisté duše všechny mizí.
Nedá mi to
a já jdu k tomu, abych viděl ten taj,
ztracím se, mrazí ve mě a trápí mě to,
kde to jsem? V pekle, či jde o ďáblův ráj?
Mám strach tady, sám, bez své lásky.
Co to bylo???
V dáli zachvěly se mlázky...
Něco blíží se sem, nevidím to ale...
Je to támhle? Tam? A nebo... Haale!!!...
Autor Bojador, 29.06.2006
Přečteno 493x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dobrý, má to hezký rýmy!

30.06.2006 10:35:00 | Isabella Monvoisin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí