Když probouzejí se mrtví

Když probouzejí se mrtví

Anotace: Co se děje tam, kde nejste? Jaký je ten svět, který neznáte?

Jen tiché chvilky za hřbitovní zdí,
jen tiché vzlyky těch, jenž právě bdí,
i když slunce už šlo dávno spát.
Vzlyky těch, jenž začali ožívat.

Jen tiché kroky zlehka šeptají.
Kroky mrtvé tak jak ti, kteří je dělají.
Kroky těch, jež hlad trýzní.
Kroky těch, jenž trpí žízní.

Duši osamělou hledají.
A najdou ji, najdou a zabijí.
A vrátí se a budou spát,
víka rakví zavírat,
schovat se, než přijde svítání.

A čekat na noc, na čas krmení.
Autor SusanNortonova, 09.07.2006
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Fakt ohromný!!

22.07.2006 23:17:00 | TerkaX

to je nádhera!!

16.07.2006 21:31:00 | Monass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí