Nemrtví

Nemrtví

Anotace: Mors principium est. Smrt je jen začátek.

Padá už mlha
a blíží se noc
s věrným sluhou jménem touha
a přítelkyní zvanou moc.

Už obchází kolem náměstí
pod hvězdami, co nezáří.
Nic dobrého nevěstí
tyhle temné roje upíří!

Všichni mají spoustu chutí
a všichni mají hlad.
To vše "touha a moc" je nutí
skrývat se, zabíjet a lhát.

V očích mají temné ohně.
Své oběti nahání.
Potom kousnou "něžně, jemně".
Nedočkáš se svítání.
Autor SusanNortonova, 09.07.2006
Přečteno 568x
Tipy 1
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí