Šakal

Šakal

Anotace: Kdo ví, co nás čeká za rohem?

Kůže slizkých pijavic,
oči, co dva bodláky,
z okovaných rukavic
hnijí velké boláky.

Neotáčejte se zády
k tomu zlému chlapovi.
Poslouchejte moje rady.
On je fakt opravdový!

Ukradl už hodně duší.
Prosím, radši nechoď ven.
Mám tě radši, nežli tušíš,
nechci, aby zbyl jen sen.
Oběti své strašně mučí.
Nespatříš již světlý den.
Za svou práci vždycky ručí.
Prosím, radši nechoď ven.

Bloudí noční ulicí,
vyhlíží si oběti,
máchá velkou palicí,
kašle s klidem na děti.

Bere hlavy od rodin.
Bere hlavy státu.
Frčí si v tom od modřin
přes krky k salátu.

Ukradl už hodně duší.
Prosím, radši nechoď ven.
Mám tě radši, nežli tušíš,
nechci, aby zbyl jen sen.
Oběti své strašně mučí.
Nespatříš již světlý den.
Za svou práci vždycky ručí.
Prosím, radši nechoď ven.

Neposlechla slova má,
šla se projít kousek.
Dívka v parku nevinná-
Záblesk; kosa; brousek...
Autor mozec, 14.07.2006
Přečteno 587x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí