Werevolf

Werevolf

Divoký zpěv se proplétal
sílil a rostl
jako by sama duše hor
kvílela k nebesům.

Zpívali a plakali své zalykavé žalozpěvy
šedí bratříčci s očima barvy zlata
a myšlenkami plnými horké krve.

Hluboko ve studených lesích
ukryti v náruči matky noci
zpívali její milované
nevinně kruté děti
svou pradávnou vlčí píseň
Autor Coolman, 16.07.2006
Přečteno 468x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smutná vlčí píseň

29.09.2006 17:38:00 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí