Upírův sen

Upírův sen

Anotace: Opět upíři - moje nejoblíbenější téma. O čem asi mohou snít? Možná právě o tomhle..

Vniknu oknem do pokoje, kde spíš nic netuše,
zmocním se tvého těla i tvé duše.

Zanořím špičáky do tvého měkkého hrdla,
aniž bys mi v tom zabránit mohla.

Červená krev zbarví bílé prostěradlo i peřiny,
stejně jako tvoji bělostnou noční košili.

V té rudé barvě už nebudeš vypadat tak nevinně,
má krásko, jež podobáš se nejvzácnější květině.

A až mi v rukou zvadneš jak podzimní list,
já ve tvých myšlenkách lačně budu číst.

Nezůstane přede mnou skryto nic o čem sníš,
však rozluč se se svými sny, úsvit již nespatříš!

----------------------------------------------

To je však pouhý sen, který si nechám zdát,
od chvíle kdy poprvé jsem tě viděl spát.

Jsi příliš krásná dívko na to ,abych tě zabil
a tvůj mladý plamen života tak navždy zhasil.

Já prozatím se vpíjím do tvé božské krásy
a dobře vím, že už pro mě není žádné spásy.

Však jednoho dne se ten zázrak možná stane,
že stanu proti tobě a pohlédnu ti do tváře.

Možná že se usměješ a přistoupíš blíž
a já z tvých očí vyčtu, že se nebojíš.

Snad se k tobě přiblížím a dotknu se tvé hebké kůže,
potom už ti ale ani sám bůh nepomůže!
Autor Charibeja, 21.07.2006
Přečteno 701x
Tipy 6
Poslední tipující: E., Lachailla, Bloodmoon, Lilithen
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Hih, super!

02.05.2008 10:34:00 | Lachailla

už dlouho jsem přemýšlela, o čem děti noci sní, tys mi to pověděla :)

20.01.2008 19:34:00 | Lilithen

Wow, wow, wow... nemám slov :-)

08.12.2007 13:04:00 | Karmínka

fakt dokonalý...

17.08.2006 00:14:00 | cZechmade

Šikovná...:)

21.07.2006 15:13:00 | Isabella Monvoisin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí