Fantom

Fantom

Anotace: Vybral si smrt, protože měla krásnou obálku...

Duch,
či snad zlé zjevení.
Vzduch
se v asfalt promění.
Pruh -
průsvitné mámení.
Stuh,
co vlhkem zkamení.
Druh
jen z krve zrozený.

„Vidím jak se plápolá.
Jako oheň na svíci.
Těžko někdo odolá.
Pak už není pomoci.“
Smrt
či vysvobození?

„Chci i nechci odejít.
Rozházené myšlení..
Krásnou mlhu opustit
Spása a utrpení.“
Děs
i krásné vzrušení,

„Chvilku dívka spanilá,
chvilku shnilá mrtvola.
Vybral jsem si anděla,
byla to však potvora.“
Řev
a konec trápení.

„Nemoh' sem se rozhodnout,
jestli stačí polibek,
nebo ji i zabodnout
jako starý dobytek.“
Pláč,
ač není vysvobození.
Autor mozec, 24.07.2006
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí