Ozvěna minulosti

Ozvěna minulosti

Ozvěna v uších,
Ten zvuk nevyprchá,
Zneutralizoval mě,
Jak ledová sprcha,
Křik pravdivé lži,
Tříštil uši,
A slyšeli ho i ti,
Kteří jsou hluší,
Nářek mučení,
A trýznivé vytí,
Dával nám otázku,
Co je to bytí,
Nutnost žít,
O smrt snaha,
Potají hledá,
Vlastního vraha,
Ostří nože,
Záblesky ve tmě,
Plíživý stín,
Vidím matně,
Naprosté ticho,
Přitom to hřmí,
Kdy v mých uších,
Ten zvuk dozní,
V mé hlavě je chaos,
Nevím si rady,
Někdo stojí,
Za mými zády,
Zradu spřádá,
Můj vlastní stín,
Nevím, co dělat,
S osudem svým,
Čemu mám věřit,
Když sobě ne,
Sám se propadám,
Do temnoty zlé,
Hlava mě bolí,
Z dáli slyším zvuk,
Chtěl jsem to řešit,
Teď je mi to fuk,
Chci se vzdát všeho,
I svého stínu,
Už nesnesu,
Neoprávněnou vinu
Autor Muta cum liquida, 09.08.2006
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povznesl bych ti zvlášt cit pro zvukomalbu, a celkově se mi krátká linak dobře čte tak že jen pokračuj, budu tě číszt jsi nadaný nováček na literu takové tu ted potřebujeme

09.08.2006 11:29:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí