Proměny

Proměny

Anotace: Tentokrát jsem se zabývala dalším zajímavým tématem - VLKODLAKY. Doufám, že je to z mé básně znát.

Měsíc je v úplňku, přichází čas,
kdy jeho svit promění nás.

Slyšíme tajemné volání noci,
stejně jako naši bratříčci vlci.

Píseň vlků rozechvívá,
šelma v nitru líně zívá.

Poddáme se tomu hlasu,
již dávno jsme zavrhli spásu!

Pro nás cesta zpátky není,
hledáme útěchu v zapomnění.

Každou noc měníme svoji tvář,
svědky té proměny jsou jen hvězdy a měsíční zář.

V každém člověku přece šelma tiše spí,
někdy se však může stát, že se probudí.

Všechny naše dravčí smysly nám velí zabíjet,
ta touha je silná, tak nesmíme otálet!

Kdo se nám připlete do cesty, tomu nic nepomůže,
zatneme zuby a drápy do jeho kůže.

Pach lidského strachu dráždí nás,
pojď bratříčku či sestřičko mezi nás!

Rozmnožíme naše řady,
lidé se k nám obrací zády.

V každém člověku však šelma tiše dřímá,
číhá a svoje drápky skrývá,

někdy se však může stát, že se probudí,
potom však tu lítou bestii nic nezastaví!
Autor Charibeja, 21.08.2006
Přečteno 496x
Tipy 2
Poslední tipující: Lachailla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

To "já tě žeru" snad nebylo doslovné! :) Jinak děkuji moc, moc, moc!!

02.05.2008 17:18:00 | Charibeja

Děvče "já tě žeru"...
Upíři, Vlkodlaci... prostě mazec, to mam hrozně moc ráda a zajím se o to a sem fakt ráda, že sem na tebe narazila :o)

02.05.2008 10:38:00 | Lachailla

líbí se mi to...tanečnice to napsala trochu stroze, ale má pravdu..rýmy se ti moc nepovedly...zkus to pojat volně...jinak pěkné ;)

21.08.2006 20:14:00 | mozec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí