Temná noc

Temná noc

Ulice pohltí spáry noci
A světla náhle prasknou
Ubohá dívka v cizí moci
Špičáky po krvi tesknou

Ve městě v uličce temné
Měsíčním paprskem osvětlené
Probíhá boj dívky jemné
O život v noci nelítostné

Rudé oči ve tmě září
Bílí špičák se leskne
Strach v dívčině tváři
Slyšet je naříkání teskné

Náhle se ticho rozhostí
Špičáky našli svůj cíl
Tělo se svíjí bolestí
Krev pomalu mizí z žil

Strašlivé dílo dokončeno je
Vybledlé tělo k zemi padá
Proč dívka s upírek prohraje
Vždyť byla ještě mladá
Autor Adeleide Gregory, 29.08.2006
Přečteno 486x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nápad a téma se mi moc líbí..akorat sem tam ni to nejak neladí..ale celkově mi to prijde docela hezke..takže napůl..

29.08.2006 19:52:00 | Lady Celebrian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí