Bytosti?

Bytosti?

Pod kopkami prachu
hýbe se stvoření
za nánosem strachu
pekelné zjevení.

Hořící bytosti
co ze tmy se vrací
mizí starosti
když tělo krev ztrácí.

Bytosti pod kříži
co smrt je jejich životem
co v rakvi ruce zkříží
strach je jejich kostelem.

Rudé oči co září
v podlé bledé tváři
Bytosti co ohlodávají býlé kosti
umíraš pln strachu a zlosti...

Vraždou svého přítele
uctíváš vznešenost úmrtí
už neuvidíš anděle
vždyť život je jen prokletí!
Autor Coolman, 01.09.2006
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí