Vina

Vina

Anotace: napadlo mě to, když jsem psala sestřence SMS, opravdu nevím, co mě k tomu inspirovalo...první dva řádky to začaly, pak už to šlo celkem samo

Už jenom chvíle zbývá,
pak u dveří tvých budu stát.
Nečekej dlouho, už se stmívá,
naslouchej tichu, je pozdě se ptát.

Šero už tmavne, noc tiše se plíží.
Hodinka těžká padne, tvé oči se klíží.

Vtom z dáli ťuk, ťuk, ťuk.
Zaslechneš tlumený zvuk.

Pak ticho zmrazí ti dech,
napínáš uši a rychlí se tep.

A zase ťuk, ťuk, ťuk,
nese se k tobě silněji zvuk.

V spáncích krev buší,
hrdlo se svírá.
Tvá hlava tuší,
klíčovou dírkou sem oko se dívá.

Čekáš jak socha bez pohnutí,
dost už máš chvíle té a mrazivého pnutí.

Následné ťuk, ťuk, ťuk, nutí tě k činu,
ukončíš koncert muk a přiznáš svou vinu.
Autor Herey, 04.09.2006
Přečteno 450x
Tipy 1
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí