Upír

Upír

Anotace: Procházení temnými uličkami v noci je nebezpečné!!!

Jdu temnou uličkou a za mnou muž,
myslím, že v ruce drží nůž.
Je temná noc
a já se bojím moc.
Najednou na mě promluvil.
A okamžitě se mi omluvil.
"Promiňte mi paní,
kdybych Vás viděl loni..."
Nůž v ruce však neměl,
po těch slovech oněměl.
Pohlédl na můj krk
a pak výhružně mrk.
Když ke mě přistoupil blíže,
svou hlavu skláněl níže.
Pak otevřel pusu,
jakoby chtěl sníst husu.
Chtěl však mou krev.
Zakousl se do mě jako lev.
Ten den zkončil můj život,
avšak zajímalo by mě, jaký k tomu měl důvod.
Autor wigi.sama, 17.09.2006
Přečteno 657x
Tipy 1
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je vcelku dobrá.... jen bych možná sem tam přidala či ubrala slabiku..ale jinak..líbí se mi : )

17.09.2006 18:27:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí