jak dojít k smrti

jak dojít k smrti

Anotace: jednou se tam všichni sejdeme,jen někdo dřív a někdo později...

padl jsem až na dno svých sil
psychycky narušen
užívám poslední zbytky chvil
nikým už nerušen.

co jsem prožil tak strašného
že mě to dostalo až sem?
snad že mi nikdo nedal nic krásného
a já ze sebe nedal nic ven.

říkají jak krásné je žít
mě však nic nedrží dál tu být
a než o kráse stále jen snít
nechám své já v nicotě shnít...
Autor Coolman, 27.09.2006
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

psychicky;o)

24.05.2007 11:09:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí