Nočné tajomstvo

Nočné tajomstvo

Anotace: ...horor pisany na hororovej hodine-mechanike... :)

Padol súmrak.
Už nevychádzaj von.
Za tmy sa dejú strašné veci,
zachráň sa,
počúvni moju radu.
Je tmavá polnoc,
aj luna sa strachom skryla.
Po uliciach mihajú sa tiene,
aby zrazu zmizli.
Nechaj tú mačku,
ona niekde hlavu zloží.
Nevychádzaj von,
nechoď po uliciach.
Nevieš kto stojí v tmavom kúte,
nevieš kto sa tam skrýva.
Nepočúvaš moje rady.
Obzeráš sa, veď už len kúsok.
Len sem za roh a potom domov.
Len sem za roh.
Osudová chyba.
Už ťa má.
Postava v čiernom plášti
skláňa sa nad tebou.
Oči mu zaleskli
tys skamenela strachom.
Neschopná pohybu.
Cítiš jak k hrdlu sa ti kloní,
ovonia tvoju mladosť.
Zrazu bolesť, no aj vzrušenie,
strach sa strieda s túžbou.
Nevedela si aké je
uhryznutie upíra.
Padla si do mdlôb,
on odnáša si ťa do svojho kráľovstva.
Učarovala si mu krásou,
tá sa ti stala osudná.
Našiel tú ktorú hľadal.
Padol súmrak.
Ty vyrážaš do ulíc...
Autor Ria, 14.10.2006
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aby zrazu zmizli
jehlapichlas ty zostaň

24.01.2007 18:36:00 | Luboško

Tys poznala mě?
Vítej tedy v mé citadele.
Lehni si hezky do postele,
budem spolu dennodenně.

Už to cítíš?
Sladká krev.
Nedaleko lidský řev,
pověz, jak to vidíš?

V noci úrodu sobě sklízíš? verschten sie, Fraulein?

08.01.2007 12:04:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí