"KRÁ KRÁ KRÁ..."

"KRÁ KRÁ KRÁ..."

Jsem černá vrána,
tajemným posláním hnána,
Světe slyš: "Něco se blíží, blíž a blíž.
KRÁ KRÁ, světe slyš!"

Jsem temný havaran,
pán všech vrán,
za osudem dveře zavírám,
jsem pták z pekel,
co nese mene tekel.

Či jsem pán?
Jemuž v osud byl dán
o všem rozhodovat,
v čele lidstva pochodovat,
skrze rány osudu
masy lidí povedu.

Jsem snad osud sám?
Vím, co nemám a co mám.
Vím, co bude a co bylo,
Vím, proč se žije, proč se žilo.
Vím, co přišlo a co přijít má.

Vrána sedá mi na rameno,
šeptá poselství:
"Všichni zahynou.
Jen, co síly světa pokynou,
přijde to, co přijít má!"
KRÁ KRÁ KRÁ
Autor Christien, 14.10.2006
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí