Spi děťátko, spi

Spi děťátko, spi

Anotace: Upozornění: Tohle čtení není pro slabé nátury, zvlášť ženy, mohlo by je to parádně naštvat. Je to jen pokus předvést i něco jiného.

SPI DĚŤÁTKO, SPI

Spi děťátko, spi.
nevíš, co je zlý.

Zas už nemám klid
poslouchat furt tenhle ryk!

Vřískot uřvaného mrněte,
jenom sirkou v troubě škrtnete.

Ty máš hlad, já mám hlad,
cítím k tobě jenom chlad.

Tak spi děťátko, spi,
brzy uvidíš, co je zlý.

Svůj klid konečně chci mít,
zatím o něm můžu jenom snít.

Jak se prcek nají, bude spát,
čímdál víc se prohlubuje se mi k němu chlad.

Spi děťátko, spi,
zažiješ si to svý.

Vřískot uřvaného dítěte
se ozve, jen si trochu prdnete.

Lomcuje mnou velká zlost,
už toho bastarda mám vážně dost!

Neblahé břímě, mařící moje cíle,
po smrti tvářit se bude mile.

Spi děťátko, spi.

Jen pěstní úder do spánku,
a je po tobě maminčin mazánku.

Jen spi děťátko, spi,
nic není dobrý ani zlý.

Jeho duše v klidu odejdi.

Spi děťátko, spi,
i já umím být někdy hrozně zlý.

Každý máme - ehm - mouchy svý.
Autor jehlaspichlas, 17.10.2006
Přečteno 561x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Byl to jen pokus zkusit něco jiného, o nic jiného nešlo.

19.10.2006 16:03:00 | jehlaspichlas

ale nemysli si, že jsi špatnej autor, myslím si že si, jen to lidi ještě nevědí a bijí se dát 100 krutosti, i když ty s ní nemáš nic společného....i takový je život..
týrané děti existujou....dobrá ukázka v básni..

18.10.2006 07:58:00 | Jarky

to je jako z Polednice...nikdo to tak uvnitř nikdy zle nemyslí...jsetli je rodičem

17.10.2006 15:38:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí