Nářek nenávisti

Nářek nenávisti

Anotace: prostě další dílko z naštváni..

Vře krev a temná znamení
tuší odkud pramení
ta nenávist
ten srdce hřích
ten neúprosný zabiják
a průvodce prokletých.

Těžko lze chodit mezi těmi,
jež nenávidíme nade všemi
věcmi. Myslí si, že jsou dokonalí
přestože se svých pudů vzdali
a mnoho jich zbytečně žije v bídě
- nenávidím je! Nenávidím!
Jsou to lidé!

Ten vřed na tváři planety
to závaží na noze přírody!
Nenávidím všechny světy
pokryté jejich národy!

Jsem z části jednou z nich
a přec mezi ně nepatřím
nejsem jednou z bezduchých
a přec mezi nimi žít musím.

Nenávidím, při Duších Vesmíru,
nenávidím je tak, až se mé žíly vaří,
nenávidím je a proto je proklínám:
nechť se celá jejich éra zmaří!!!
Autor Meiv, 12.11.2006
Přečteno 506x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lidstvo je plevel.
Co takhle rendopen?
Nějak si to přeber.
Někdo musí být vyhuben.

08.05.2007 10:06:00 | jehlaspichlas

Taky je moc nemusím.

18.12.2006 00:30:00 | Istar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí