Cesta krve

Cesta krve

Anotace: Kéž bychom,než uděláme nějáké rozhodnutí,mohli znát všechny možné následky...

Mé srdce,můj pane,patří jen tobě,
svou duši do zástavy sem ti dal,
nebýt tebe,mé tělo teď hnije v hrobě,
tys světa mezi životem a smrtí král...

Dvě stě let služby mám již za sebou,
skelné oči neodrážejíc cit jediný,
bytím kráčím jak mrtvou pustinou,
když v hlavě mé,temné síly promluví...

Pak hnán po lidské krvi hladem,
kéž jen tehdá věděl jsem...
Jak těžké je být upírem!
Autor Lukáš Sláma, 26.11.2006
Přečteno 625x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí