Bestie

Bestie

BESTIE

Trhám na kusy oběť svou,
jsem krutý stín plížící se tmou.

Duše černá – tma jak v hrobě,
dnešní noc patří jen mě a tobě.

Již nedočkáš se jitra,
nevyslovíš slovo zítra.

Myslíš, že jsem krutá?
Ptáš se proč zažíváš muka?

Tážeš se hloupě, hochu smiř se s tím,
roztrhám tě na tisíc kousků – to není šprým.

Krvelačná bestie se ze mě stala,
měls děs v očích – a já se ti jen smála.

Zbavil si mě svědomí, topím se v hříchu,
kvůli tobě pohřbila jsem svou hrdost i pýchu.

Nyní je vše jinak, cos spáchal se ti vrátí,
modli se, ať při tobě stojí všichni svatí.

 
Autor Samanta, 05.11.2011
Přečteno 430x
Tipy 5
Poslední tipující: Anjesis, insane, Aywes, E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí