KRUTÝ

KRUTÝ

Anotace: Jenom upozorňuju, že ta básnička není o nikom konkrétním...

KRUTÝ

Nějak se topím
v tvých tmavých očích,
jak propast černých,
je to snad zločin?

Tvé dlouhé vlasy,
černé jak pyrit
vlají tiše nocí,
chci tě políbit.

Tvůj spalující pohled
něžně mě drtí,
aspoň mám přehled,
jak blízko jsem smrti.

Vím, že bych měla
před tebou utéci,
abych zachránila
svůj život z tvé moci.

Mohl bys mě zabít
mávnutím ruky,
možná chci zemřít,
vím, že jsi krutý.
Autor Glloxy, 01.01.2007
Přečteno 505x
Tipy 3
Poslední tipující: Necro Immortalis, Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí