Poslední nevěra!

Poslední nevěra!

Anotace: lidé jsou různí..někteří normální,někteří méně..

Kráčel černým pokojem,
pryč z temného rohu.
Pryč od zatracené duše.
Konečně byl spokojen.

Ležela tam v rohu!
Veškera jeho radost
život.
Veškerá jeho zlost
nenávist.
Veškerá jeho láska.
Neznal ale prohru.

Hleď,co za to může?
Jen žárlivost bezradná.
Jeho černou duši ovládá.
Proto dívku stáhl z kůže.

Pomatená mysl!
Podvedla ho
zostudila.
Odvrhla ho
parohy nasadila.
Už se v pekle smaží.
Její život neměl smysl.

Tam něžné tělo jest.
V temném rohu
krví ohozeném.
Toto je tvůj trest.
Autor P.e.A.c.E., 05.01.2007
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí