Lesní cesta

Lesní cesta

Anotace: Touhle cestou už dlouho nikdo nešel, je to už hodně let co tady někdo byl. Dnes již...

Touhle cestou už dlouho nikdo nešel,
je to už hodně let co tady někdo byl.
Dnes již nežije nikdo, kdo by řek,
že touhle zkratkou se čas ušetřil.

Toto je psáno na kameni.
Dál vede cesta zarostlá.
Však kámen zarostlý není.
Jen trpělivě vyčkává.
Autor Ada Bártů, 29.02.2012
Přečteno 426x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí