Měsíc v úplňku

Měsíc v úplňku

MĚSÍC V ÚPLŇKU

Měsíc v úplňku na obloze září,
světlo odráží se v lidské tváři.

Zmatené duše tančí v měsíčním jasu,
marně práhnou po klidu – hledají spásu.

Nemrtví vstávají z hrobů,
ráno budou muset uložit se znovu.

Vlkodlak touží rozpárat něčí hruď,
vyzbroj se stříbrem – statečný buď.

Čarodějka pohledem tě uhrane,
sám pan pekel tuto noc povstane.

Upíři touží po krvavé lázni,
kůl do ruky – nepropadej bázni.

Magický úplněk – přežijí nejsilnější pouze,
zbytek podvolí se smrtelné touze.

Můžeš bojovat nebo se vzdát,
není to sen jenž necháš si zdát.

Představy - hrůzné přízraky realitou se staly,
přišly, aby tvou krev do poslední kapky sály.
Autor Samanta, 05.04.2012
Přečteno 624x
Tipy 2
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí