Petroglyfy

Petroglyfy

Tetování na zádech
nemám, ani jinde
zato čár jako na zdech
petroglyfů, víš kde

ve svých dlaních víc než dost
mám, jestli Tě baví
rozluštit si je ex post
neměj strach, obavy

zrcadlový obraz můj
najdeš vryt v kameni
hlavu medúzy, stop, stůj!
žáby na prameni

tetování na rukou
nechci, kámen mluví
můj petroglyf s parukou
z hadů.. zbarven krví
Autor Petbab, 13.06.2012
Přečteno 398x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Charibeja, Doradan, enigman, Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v zrcadlení...

14.06.2012 10:29:10 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí