Měsíční

Měsíční

 

 

Byla to doba, kdy se pár lidí mění na vlkodlaky
chtěl jsem se měnit taky, chtěl jsem se měnit taky
představy, že vyji na plný měsíc v úplňku
na ten měsíc, který se objevuje jednou za měsíc

Kráčím sám místy, které se podobají těm
jenž jsem viděl, když jsem snil svůj hluboký sen
tak živé vzpomínky mám, dnes je dost podivný den


Noc


Nikdy jsem zde nebyl, ale znám to tady moc
často probouzím se na jiných místech, než kde usínám


Pomoc

Autor Nathan, 13.06.2012
Přečteno 460x
Tipy 1
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí