z jiného soudku

z jiného soudku

Úžasný

balkonové zábradlí

krásný výhled skýtá

když mi noha podjela

fšim sem si že svítá

 

jsem tak trochu pod vlivem

takže mi to neva

když mi mozek vyšel z hlavy

dohnaly ho střeva

 

teď tu ležím,mouchy bzučí

v komoře mi voda hučí

z  chladiče mi rychle mizí

všechno kolem je tak cizí

 

byl jsem model měl jsem slávu

do kapačky černou kávu

 

a teď cítím...že

 

navzdory vnadám

do hlouby padám

 

vítr zpíval

pak jen rána

zavřela se hvězdná brána(ano,ta s O´Neillem)

Autor poeta, 18.06.2012
Přečteno 534x
Tipy 12
Poslední tipující: Anjesis, Vycházka, enigman, Květka Š., Jeněcovevzduchukrásného, Helena Lovecká, střelkyně1
ikonkaKomentáře (27)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já taky jednou narazil...na vinný soudek...

20.06.2012 08:31:22 | enigman

To se dá relativně přežít..

20.06.2012 08:35:20 | poeta

to jo ale jak se pak zbavit toho dunění...

20.06.2012 08:38:33 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí