Temné noci

Temné noci

Anotace: Jako zvláštní, trochu jiný, v ústech cítí pachuť hlíny...

Temnou nocí stín se ztrácí,
no tak jásej, muž se vrací.
Jako zvláštní, trochu jiný,
v ústech cítí pachuť hlíny...

Čekala jsi na něj roky,
teď tě děsí jeho kroky...
Bílé tváře, chladné ruce,
ani náznak že má srdce...

Zuby ostré, ústa kryjí,
jeho oči, zrádnost zmijí...
náhlá bolest, hrdlo svírá,
tělo chladne, duše zmírá...

Temné noci stín se ztrácí,
dvě postavy krajem kráčí...
smrti nádech ukrývají,
upíři se nazývají...
Autor Izza, 22.06.2012
Přečteno 617x
Tipy 6
Poslední tipující: Anjesis, E., Charibeja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná báseň

22.08.2012 18:20:06 | maca5.5

Moc povedené :)

25.06.2012 00:05:58 | Adelheidis

Velmi povedené dílko, upíry mám ráda :)

23.06.2012 23:17:31 | Charibeja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí