Poslední rej...

Poslední rej...

Údolím stínů ztracená duše kráčí dál,
do šatů z řetězů oděna,
chystá se na půlnoční bál....

Rozpadlý sál divoký chechot osudu rozezní,
do tance zve sám Strach,
z ozdobných sítí pavoučích ozve se výkřik zoufalí,
na srdce usedá špinavý prach.....


V bledé tváři vyhaslé oči.
Prohraný boj už netají,
studené dlaně k neby sepjaté,
za lásku,víru a naději,
rty modlitbu poslední šeptají...
Autor Mates.21, 13.07.2012
Přečteno 410x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabriela Green, Anjesis, E., Do Ga
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parádní atmosféra, ST

02.09.2012 17:38:06 | Anjesis

cítím ji v hloubce mého vnímání

15.07.2012 19:38:30 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí