Tmavá silueta

Tmavá silueta

Anotace: Mne sa celkom pozdáva, je to o mojich nočných morách, ktoré ma teraz trápia.

Tmavá ulica
vôkol hmla
a tiché vzlyky
čiernych mačiek
stojím tu
a neviem kam ísť
či utekať či stáť
 
niet tu nikoho
kto by ma ochránil
pretože viem
že sa ku mne blíži
tmavá silueta bez tváre
začínam sa báť
no nič mi nezostáva
len tu na konci slepej ulice stáť
blíži sa
pomaly ale isto
 
nemám ako ujsť
už je tu
naťahuje ku mne ruky
zavzlykám a otvorím oči
bol to len sen
ale príliž skutočný sen
Autor Liz-D-Darker, 14.07.2012
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis, E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí