Zrození netvora

Zrození netvora

Anotace: Procházel pustinou, hledal tam vnitřní klid, nebyl, kdo znal jej a nezkoušel očernit....

Procházel pustinou, hledal tam vnitřní klid,
nebyl, kdo znal jej a nezkoušel očernit.
Brodil se nicotou, nitro mu sžíral hlad,
věděl, že není, kdo měl by ho vážně rád.

Tam mezi dunami žalů a nelidství,
poprvé poznal, jak všichni jsme nečistí.
Zrazen a bičován, šrámy až na kosti,
byl zlobou očištěn v nesvaté svátosti.

V křečích se svíjící, bolestí zocelen,
zrozen co nový tvor, v démona proměněn.
Vždycky byl pro všechny jen štvanou zvěří,
dnes v noci bude tím, kdo je povečeří.
Autor Anjesis, 23.08.2012
Přečteno 531x
Tipy 13
Poslední tipující: poeta, Elissbeth, Eru Alonnar, E., Nergal, Hedvika, Lachailla, Kropydlína Škopounová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky se mi líbí.. :)

04.10.2012 22:03:58 | Elissbeth

pěkná :)

28.08.2012 22:11:03 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí