Hra šílenství

Hra šílenství

Anotace: takový pokus o nstantní děs, snad se bude líbit

Ke hře se připravil orchestr z nejhorších,
šílený dirigent řeže si uši,
hudba, jež nářekem přikryje mrtvý smích,
děs, před nímž neujdou snad ani hluší.

Nemrtvá kapela ladí si nástroje,
co chvíli přetne vzduch zvuk prasklé struny,
jediný čistý tón temný hrom bubnu je,
hlas trubky falešné sloupal běl z luny.

Chorobný lesní roh dá pekel iluzi,
hudba, již sama smrt poslouchat chodí,
umrlci hrají, až prasklá kost hartusí,
tahleta hudba jen neštěstí vodí.
Autor Anjesis, 02.09.2012
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: Nergal, Eru Alonnar, Charibeja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Az na "trupku" se mi moc libi:)

02.09.2012 10:13:47 | Písnička...

prosím za prominutí, já jsem jediný hudební antitalent z rodiny hudebníků, v nástrojích se nevyznám, a navíc jsem to psala ve čtyři v noci :-)
...ale pravda, je to ostuda

02.09.2012 11:00:06 | Anjesis

Stat se muze;) Trubka to prezije a ja rozhodne nejsem znalec gramatiky;)

02.09.2012 11:38:37 | Písnička...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí