Bestie

Bestie

Anotace: Bestie, lovec, šelma noci bažící po krvi

Dýchej tmu a se světlem umírej,
krok za krokem, utíkej rychle.
Tvá kořist už netváří se zpychle.
Zpět se nikdy nedívej.

Když ti patří smrt a noc,
neznáš slunce, lásku, cit.
Neexistující srdce nelze porazit
a ty máš temnoty moc.

Krev a smrt, smrt a krev,
vzpomínky bestie v živém těle.
Tančit na hrobu nepřítele.
Místo řeči lítý řev.

Miluješ cítit jejich strach.
Nejcennější je samota a volnost,
neznáš tu přízemní svornost.
Nejsi podřadný, leč štěstí vrah.

Nejlépe chutná dětská nevinnost.
Křehcí tvorečci, plní života,
sladká krev jim v žilách klokotá.
Ještěže svědomí jsi prost.

Všichni, ač tě neviděli, děsí se.
Umírají hrůzou, strachy,
že na ně jednou dojde taky.
Pro každého mám teď vzkaz: „Těším se…“
Autor Quietus, 12.01.2007
Přečteno 618x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

dost povedená myšlenka.. prostě super

12.01.2007 13:02:00 | Najlin

líbí, no úplně teda jako rytmicky mi to nesedlo, ale obsahově fakt dokonalý

12.01.2007 12:31:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí