Krvavá sklizeň

Krvavá sklizeň

KRVAVÁ SKLIZEŇ

Již brzy nastane krvavá sklizeň,
neboť souží mě nesmírná žízeň.

Vyčarovat prášek z tvých kostí,
jsem přec stvůra živící se zlostí.

Do poslední kapky vysát krev z tvého těla,
protnout hrdlo tesáky neskonale bych chtěla.

Odcizil jsi mi srdce – v hrudi mám nyní těžký kámen,
hříšné touhy však spalují mě jak ohnivý plamen.

Neměls zaplétat se s pekelnou bytostí,
mohl jsi přec tušit, že životy bere dle libosti.

Upírka, vlkodlak či jiný démon? - sama nevím čím jsem se stala,
avšak vděk cítím za každou kletbu, která žal z mých beder sťala.
Autor Samanta, 10.10.2012
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: Elissbeth, E., Elisa K., Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí